fredag 9 augusti 2013

Skulle...

Jag skulle ju visa några bilder från gästrummet... Har nästan fått ordning där inne men efter att jag skrev förra inlägget gick jag tillbaka och tittade på gamla inlägg. Klickade in mig på flikarna Till Minne och Pappa. Fy f-n vad jag tjuter nu! Tårarna sprutar...
 
Fy vilken hemsk tid det var det året! Min lillebror gick bort alldeles för tidigt och sen fick vi se pappa tyna bort i blodcancer till råga på det låg min man och jag i krig...Fy fan rent ut sagt! Inte nått jag önskar ens en värsta ovän. Det var tufft och det vet alla som har gått igenom många tragiska ofrivilliga händelser i sitt liv....Det känns som om man dinglar över avgrunden i ett hårstrå... Ett under att det går att hänga kvar utan att falla ner i det svarta hålet! Nope, vill inte backa bandet någonsin...
 
Nåja, nog med tycka synd om sig själv propaganda, här kommer det kombinerade sy/gästrummet.
 
 
Gamla vackra sidentäcken, love it...
Virkade överkast det är jag det ha,ha.. Tant Vera...
 
 
Oj, letat extra huvudkuddar så det står härliga till... Fick ihop fyra!
 
 
Älskar gamla broderade sängkläder och det här monogrammet var lite läckert...
 
 
Den orange mangeln ska ut i boden, kräks på den färgen...
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar